Працівники сільського господарства громади приймають вітання

 

День працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада. Напередодні цього свята, 15 листопада, у сесійній залі Лиманської міської ради відбулись урочистості з нагоди свята: вшановували усіх щирих трударів Лиманщини, хто любить землю та дбайливе ставиться до джерела природного багатства громади. 
Завдяки працьовитим рукам цих людей колоситься золотиста нива Лиманщини та розвивається сільське господарство громади.
З вітальними словами до присутніх звернувся міський голова Петро Цимідан: “Знаючи специфіку Лиманського краю, як аграрного краю, вдвічі приємніше сьогодні вітати кожного з ледь не професійним святом всієї громади! Дякую усім вам, шановні трударі сільського господарства, за те, що продовжуєте сповідувати міцні сільськогосподарські традиції українців, демонструєте видатні досягнення у виробництві та підтримуєте стабільне економічне благополуччя Лиманської громади!” До привітань приєднались заступник міського голови Володимир Фесенко та начальник відділу агропромислового розвитку виконкому Лиманської міськради Олексій Задорожній. 
Кращі представники чисельної когорти аграріїв Лиманської громади, що демонстрували видатні досягнення у виробництві, отримали відзнаки своєї плідної праці — Почесні грамоти міської ради та подяки. Також до привітань та нагороджень приєднались  
З давніх-давен Лиманщина славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми з міцними сільськогосподарськими традиціями. 
Гарний святковий настрій присутнім подарували музичні вітання від творчих колективів громади. 
Шановні хлібороби, механізатори, тваринники, організатори агропромислового виробництва та усі, для кого любов до рідного краю та шана до родючої землі не лише слова! Слова подяки лунають сьогодні на адресу кожного за дбайливе ставлення до джерела природного багатства громади! 
У ваше професійне свято прийміть слова подяки за вашу нелегку працю та щирі побажання, аби і надалі ниви Лиманщини рясно колосились, усі плани втілювались у життя, а врожаї були лише щедрими! Нехай природні стихії обходять стороною, а ваші родини живуть у добробуті та при доброму здоров’ї! 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner