Очільник Лиманського відділення поліції зустрівся з вихованцями оздоровчого Центру «Смарагдове місто»


Вихованці «Смарагдового міста» - це діти, які опинилися в складній життєвій ситуації, і ті, хто позбавлені батьківського піклування, та діти переселенці.
Тимчасово виконуючого обов’язки начальника Лиманського відділення поліції Олександр Безщасний сьогодні зустрівся з адміністрацією оздоровчого центру. Присутні обговорили проблеми, з якими стикається адміністрація та вихованці Центру і питання тісної взаємодії.
Пізніше Олександр Безщасний спільно з старшим інспектором ювенальної превенції Андрієм Балицьким поспілкувалися з учнями «Смарагдового міста». Поліцейські акцентували увагу дітей на поведінку під час навчально-виховного процесу, на недопущення залишення навчального закладу без дозволу.
Під час зустрічі правоохоронець розповів дітям про поняття булінгу та надав практичні поради, як протидіяти фізичному і психологічному терору щодо дитини з боку однолітків. Правоохоронець акцентував увагу присутніх на тому, що булінг часто переростає в насильство, за яке настає відповідальність.
Також головний поліцейський Лиману розказав школярам про існуючі навчальні заклади МВС України, в яких можна отримати юридичну освіту, після чого прийти працювати до поліції та пояснив правила вступу до вишів та всі «плюси» роботи в поліції.
Соціально-реабілітаційний центр «Смарагдове місто» знаходиться під постійною опікою правоохоронців Лиманського відділення поліції. Правоохоронці часто відвідують знедолених дітей, допомагаючи їм не тільки словом, але й ділом. При цьому правоохоронці розуміють, наскільки для їхніх маленьких підопічних важлива увага і турбота дорослих, що вселяє у них віру в майбутнє.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner