Лиманське відділення поліції

 

Під час патрулювання лиманські поліцейські виявили нарколюбителя
В селі Нове група реагування Лиманського відділення поліції звернули увагу на перехожего з поліетиленовим пакетом. Як виявилося, 47 – річний чоловік ніс в ньому канабіс.
Чоловік пояснив, що «урожай» знайшов на дорозі, коли йшов додому.
Усе вилучене було направлено на експертизу.
За вказаним фактом порушено кримінальне провадження у ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Лиманські поліцейські проводять профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху
Особлива увага поліцейських, які забезпечують безпеку дорожнього руху, зосереджена на виявлення та припинення грубих порушень ПДР, які безпосередньо впливають на стан безпеки дорожнього руху та призводять до дорожньо-транспортних пригод.
Інспектори реагування проводять роз’яснювальну роботу з водіями щодо дотримання ними Правил дорожнього руху. Особливу увагу приділяють недопущенню керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, перевищення вимог швидкісного режиму, дотримання правил проїзду перехресть та пішохідних переходів.
Також поліцейські спілкуються із велосипедистами та пішоходами. Наголошують останнім на дотриманні Правил дорожнього рух під час руху вулицями та дорогами у темну пору доби та поза населеними пунктами. Радять використовувати для власної безпеки світловідбивні елементи.
Будьте уважні та обережні на дорозі! Кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання правил дорожнього руху, є запорукою збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних наслідків.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner