Працівники культури Лиманщини та аматори народного мистецтва приймають вітання!

 

8 листопада в залі центру культури і дозвілля ім.Горького відбувся святковий захід із нагоди відзначення Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.
Найдобріші слова подяки та щирі побажання сьогодні лунали на адресу тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головним життєвим орієнтиром! Вони піклуються про культурний розвиток громади: відроджують духовні скарби Лиманщини та дбають про культурний спадок країни. 
Працівники культурно-мистецьких установ, музею та бібліотек, керівники зразкових та народних творчих колективів, учасники аматорських об’єднань, художньої самодіяльності – всі ці люди, хто дарують людям радість і гарний настрій, вірно та завзято служать мистецтву наповнюють незабутніми враженнями будь-який день життя громади. З особливими почуттями творчий колектив ЦКД ім. Горького працював над підготуванням святкового заходу для своїх колег. 
З професійним святом творчий потенціал краю привітали секретар міської ради Тетяна Каракуц та заступник міського голови Юлія Гамаюнова. Представники виконкому Лиманської міської ради нагородили працівників культури та аматорів народного мистецтва громади Почесними грамотами міської ради та Подяками міського голови. У своєму привітанні вони підкреслили благородність справи збереження, примноження та розвиток української культури. “Завдяки вашій творчій, невтомній праці самобутній дух нескореного народу єднає всіх нас” - зазначила секретар міської ради Тетяна Каракуц. 
До привітань приєднались також начальник відділу культури і туризму міськради Наталія Роменська. Вона відзначила своїх колег подяками відділу культури та туризму, подякувавши кожному працівнику  та аматорам народного мистецтва за сили, які вони вкладають у свою роботу. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner