Вітання міського голови працівників та аматорів народного мистецтва громади

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Лиманської громади, вельмишановні ветерани галузі!
Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва! Найдобріші слова подяки та щирі побажання лунають на адресу тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головним життєвим орієнтиром! 
Ви піклуєтесь про культурний розвиток громади: відроджуєте духовні скарби Лиманщини та дбаєте про культурний спадок країни. Культура робить людину особистістю. Адже мистецтво є цілим світом цінностей та традицій, найбільшими скарбами кожної держави. 
Дякую за вашу благородну справу — збереження та розвиток української культури! Завдяки вашій творчій, невтомній праці самобутній дух нескореного народу єднає всіх нас! 
Щиро бажаю усім здійснення всіх мрій, втілення намічених цілей та творчого натхнення! Здоров’я вам та вашим сім’ям! 
Цьогоріч, один з форпостів культурного життя, потужного осередку мистецької освіти Лиманської громади — Будинку науки і техніки локомотивного депо виповнюється 90 років! Створений зусиллями багатьох поколінь високопрофесійних керівників і педагогів Лиманщини, молодих та завзятих спеціалістів, заклад культури невпинно відкриває та виховує талановитих діточок громади! Маю за честь вітати кожного працівника закладу, його керівництво, та бажаю подальшого розвитку, підкорення нових вершин танком, музикою та словом! 

Міський голова                    Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner