Поліцейські встановлюють свідків вбивства жінки в Лимані

 

25 жовтня в Лимані було скоєно тяжкий злочин – була вбита 49-річна жінка. Поліція закликає відгукнутися громадян, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе у розслідуванні.
Повідомлення в чергову частину Лиманського відділення поліції надійшло 26 жовтня близько 07.30. За адресою пров. Петропавлівський 30а біля будинку було знайдено тіло жінки 1970 року народження.
Співробітники Лиманського відділення поліції проводять досудове розслідування по кримінальному провадженню, відкритому за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, за що передбачає до 15 років позбавлення волі.
Поліція Лиману звертається до свідків та очевидців події або тих, хто володіє будь-якою інформацією про осіб зловмисників, з проханням повідомити про це за телефонами: 102 або 095-82-46-679.
Також поліцейські звертаються до водіїв, чиї автотранспортні засоби оснащені відеореєстратором, і які 25 та 26 жовтня проїжджали поблизу місця скоєння злочину (пров. Петропавлівський) з проханням надати відеозапис поїздки. 

Слов'янський відділ поліції

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner