Працівники соціальної сфери приймали вітання з нагоди професійного свята

 

Листопад місяць традиційно розпочинається святом людей великого серця, щирої душі, які своєю щоденною працею забезпечують реалізацію державної політики соціального захисту, зайнятості, безпеки праці, чесних трудових відносин! 
Сьогодні, у приміщенні міської ради, за участі керівного складу міськради відбулось урочисте привітання та нагородження працівників соціальної сфери Лиманської громади.
Секретар міської ради Тетяна Каракуц, перший заступник міського голови Юрій Драч, заступники міського голови Юлія Гамаюнова і Олена Муравльова, а також керуючий справами Роман Малий виконали відповідальну та почесну місію - вручили відзнаки міської ради соціальним працівникам громади. Кожен з очільників Лиманщини підкреслив важливість, актуальність та великий обсяг роботи, який щодня, на високому рівні, долає соціальний працівник. 
Вагомість справи соціального працівника велика та відчувається щодня: це догляд, піклування та патронаж, це допомога у працевлаштуванні, це супровід усіма соціальними проєктами тощо! Сьогодні, коли наша країна опинилась у стані збройної агресії, коли Лиманщина гостинно прийняла усіх, кого з рідної домівки вигнала війна, навантаження кожного працівника соціальної сфери значно збільшилась. Та не зважаючи на це, вони ставляться до кожної справи з добротою та терпінням, з любов’ю до людей. 
Виконавчий комітет міської ради щиро дякує кожному працівнику соціальної сфери за стабільну, професійну роботу! Шановні соціальні захисники людини, за небайдужість до проблем земляків та за той внесок, який ви робите у розбудову демократичного, громадянського суспільства — прийміть слова вдячності. Бажаємо міцного здоров'я та здійснення найзаповітніших мрій! Нехай робота приносить лише задоволення! 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner