У Лиманському відділенні поліції для школярів провели день «Відкритих дверей»

 

Учні Шандриголівської загальноосвітньої школи та Лиманського професійно- технічного училища відвідали місцеве відділення поліції, де ознайомилися з роботою поліцейських.
Спочатку гості ближче познайомилися з повсякденною діяльністю поліцейських, які несуть цілодобову службу у черговій частині підрозділу, та побували в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські провели для підлітків екскурсію територією відділення та розповіли про специфіку діяльності різних підрозділів поліції.
Старшокласники, приміряючи бронежилети, каски та спецзасоби, змогли відчути себе в ролі співробітників поліції. Юнаки та дівчата захоплено демонстрували вміння розбирати-збирати навчальну зброю.
На завершення зустрічі правоохоронці побажали школярам успіхів у навчанні та дотримуватися Закону. Старшокласники подякували поліцейським за цікаво проведений час та пообіцяли бути законослухняними громадянами.
Це вже не вперше учні загальноосвітніх навчальних закладів міста відвідують поліцію Лиману. Правоохоронці завжди готові до проведення таких пізнавальних зустрічей із підростаючим поколінням
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner