Співпраця з представниками освіти

 

31 жовтня в Лиманському міському центрі зайнятості відбулась зустріч з психологами загальноосвітніх шкіл Лиманщини. Основним питанням заходу було об’єднання  зусиль в напрямку профорієнтаційної роботи шкіл з міськцентром. Участь у засіданні прийняли представники Управління освіти молоді та спорту, Лиманських ЗОШ №3, №4, НВК «гімназії-ЗОШ 1 ступеня» та Торського НВК.
Фахівець з профорієнтації наголосила на важливості формування професійних намірів, мотивації до праці, популяризації та підвищення престижу робітничих професій. В ході заходу була презентована бізнес-школа молодого підприємця «Next generation», робота якої спрямована на створення сприятливих умов для розвитку молодіжного підприємництва та формування підприємницької культури серед учнівської молоді. 
Спеціаліст ЦЗ нагадала присутнім про сучасні технології, які використовує  у роботі служба зайнятості, зокрема про безкоштовний додаток  «Центр профорієнтації» на Google Play (https://bit.ly/2ExMKOz) та нову веб-базовану платформу для он-лайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner