з нагоди Дня працівників освіти

 

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської справи Лиманщини!
Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня працівника освіти!
Не можу відмовити собі в задоволенні подякувати вам особисто за плідну роботу на одну велику справу — виховання гідної, патріотичної, спроможної української молоді! 
Громада дякує Вам за внесок у розвиток освітянської справи Лиманщини. Велике щастя мати мудрого наставника, який навчає бути Людиною, передає свої знання та вміння. Для вчителя ж, найбільше щастя бачити розвиток особистості кожного свого вихованця.
Сьогодні свято скромних, достойних людей — провідників квітучих садів знань, відкриттів та науки. На ваших плечах лежить відповідальність за майбутнє громади — за плекання молодого покоління. Завжди треба пам’ятати, що ви, як другі батьки, є прикладом: вам вірять, у вас навчаються, до вас прислухаються. Я впевнений, ви разом із учнями радієте кожному злету та робите висновки з кожного падіння. Інакше й бути не може, бо ви приклад, вам вірять, у вас навчаються, до вас прислухаються. І повірте, учні відчувають вашу підтримку, і маючи мудрих наставників поруч, світло знань не згасає, а дитячі души сповнюються багатством. 
Від щирого серця бажаю вам, шановні освітяни Лиманщини, здоров’я та терпіння! Нехай натхнення ніколи не залишає вас, а допитливі, розумні та талановиті учні щоденно дарують лише гарний настрій!

Лиманський міський голова Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner