Поліцейські Лиману за декілька годин знайшли та повернули додому неповнолітнього

 

Хлопець 15 років пішов гуляти та не планував повертатися додому. Не маючи зв’язку з дитиною, батьки звернулися по допомогу до поліції. Інспектори з ювенальної превенції встановили місцезнаходження школяра та повернули його до родини.
У понеділок о 21.00 на лінію 102 звернулася 36-річна жінка та повідомила, що її син 15 років ще вдень пішов до школи-інтеранту та додому не повернувся. Мобільного телефону при собі у хлопця не було , тому, де він знаходиться, матір не знала. Крім того, школяр раніше вже тікав з сім’ї.
За викликом виїхала слідчо-оперативна група. Пошуки дитини розпочалися зі спілкування з сусідами та знайомими хлопця, поліцейські перевірили місця можливого знаходження дитини.
За декілька годин правоохоронці знайшли втікача та повернули його до родини. З батьками та хлопцем була проведена профілактична бесіда.
Відносно матері ювенальною превенцією буде складено протокол за ст. 184 «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей» Кодексу України про адміністративне правопорушення
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner