Соціальний напрямок організації громадських робіт

 

За ініціативи Лиманського міського центру зайнятості  17 вересня в приміщенні Лиманської міської ради відбувся «круглий стіл» на тему "Організація громадських робіт соці-альної спрямованості".
У роботі засідання взяли участь заступник міського голови Юлія Гамаюнова, директор Лиманського міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко, представники комунальних підприємств, соціальних служб міста, старости об’єднаної територіальної громади та голови громадських організацій.
Відкриваючи захід Юля Гамаюнова акцентувала увагу на необхідність ретельного вивчення соціальних потреб громади для якісної організації громадських робіт в наступному році.
Тетяна Єрьоменко подякувала всім присутнім за активну позицію та небайдужість в сприянні проведення громадських робіт в місті та не території старостинських округів, проінформувала про результати їх проведення та визначила пріоритетні завдання та проблемні питання на наступний рік.
Представники громадських організацій висловили свої пропозиції щодо переліку видів громадських робіт та обговорили механізм їх запровадження.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner