Рятувальники громади приймають вітання


17 вересня у 21 державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління ДСНС України у Донецькій області відбулися урочисті заходи присвячені Дню рятівника.
Слова щирої вдячності за цю найблагороднішу роботу лунають на адресу рішучих, мужніх людей нашого краю — рятівників! Вони ціною власного здоров'я, піддаючи ризику свої життя заряди порятунку іншого, забезпечують підтримку спокою та безпеки на території громади.
На початку заходу начальник 21 державного пожежно-рятувального загону Віталій Ворона привітав рятувальників з їх професійним святом та подякував за віддану службу. Також рятувальників привітали зі святом міський голова Петро Цимідан та перший заступник міського голови Юрій Драч: вони подякували присутнім за ту мужність й відданість присязі, яку рятівники демонструють при кожній загрозі. Керманичі громади нагородили присутніх “сміливців долі” Грамотами та Подяками міського голови за сумлінну працю та високий професійний рівень виконання службових завдань.
Хвилиною мовчання вшановано працівників пожежної охорони та цивільного захисту, які загинули при виконанні службових обов’язків та під час проведення антитерористичної операції. На урочистому плацу новобранці, які цього року вступили до лав ДСНС, прийняли присягу на вірність служіння українському народу.
Творчий колектив Центру культури і дозвілля ім. Горького підготував для рятувальників громади музичні та танцювальні привітання, адресуючи на їх честь найщиріші й вдячні слова.
Шановні рятувальники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони Лиманської громади! Від ваших відповідальних, швидких рішень та дій залежить добробут, здоров’я та життя жителів громади! Жителі громади впевнені, що ви і надалі будете успішно виконувати покладені на вас завдання. Прийміть слова вдячності за відданість цій нелегкій справі, за мужність та вірність обов’язку служіння на благо жителям Лиманщини!
Щорічно 17 вересня в Україні працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій відзначають своє професійне свято - День Рятівника, адже саме в цей день православна церква вшановує Пресвяту Богородицю Неопалима Купина. Цей чудотворний образ, як і рятувальники, захищає людей від пожеж та іншого лиха й допомагає їм у тяжку хвилину.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner