Сучасна школа — дітям громади! Лиманщиною пролунав Перший дзвоник!


Після капітальної реконструкції свої двері для учнів відчинила школа №5 мікрорайону “Заводський”.
У закладі нові комунікації, вікна, відновлений дах та утеплений фасад, нові й зручні меблі та багато іншого.
Цього року здобувати нові знання у ЗОШ №5 будуть 336 дітлахів з 15 класів. Як зазначають у управлінні освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради, сьогодні спостерігається позитивна динаміка повернення дітей району в місцеву школу.
Школярі також відзначили, що на оновленій території навчального закладу є майданчик для позашкільних занять, ніби “тренажерна зала”, яку вони залюбки будуть відвідувати. Для комфорту батьків, які будуть очікувати на своїх дітей, встановили нові та зручні лавки.
Жителів мікрорайону та школярів привітав міський голова Петро Цимідан: “Шановні школярі, студенти, педагоги, батьки! Сьогодні хтось робить перші кроки у безмежний світ знань — це зворушливо та захопливо. Я бажаю, аби жодні труднощі вас не зупинили у головному — навчатися та втілювати свої мрії. Для когось сьогоднішній захід останній, попереду “фінішний” рік, за яким майорить доросле життя! Вам я бажаю не бути зламаними життєвими труднощами, впевнено йти до своєї цілі та будувати успішну та заможну Україну! У шкільні роки людина формується як особистість, навчається, шукає себе та свою стезю на все життя. Щиро бажаю усім учням бути завжди впевненими, вірити у свої сили та мати надійних друзів! Нехай новий навчальний рік буде вдалим для кожного!”
Також до свята приєдналась представниця управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації - в.о.начальника управління Аліна Певна, яка побажала школярам вдалого навчального року, впевнено нарощувати свої знання, аби розбудовувати міцну громаду на благо міцної держави.
Цьогоріч, школярі громади вирушили у цікаву подорож за новими знаннями 2-го вересня: у всіх навчальних закладах Лиманської громади пролунав шкільний дзвоник, ознаменувавши старт нового навчального року.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner