День відкритих дверей центру зайнятості

 

29.08.2019  в  Лиманському  міському центрі зайнятості пройшов День відкритих дверей центру зайнятості для осіб з інвалідністю.
Присутні були проінформовані про ситуацію на ринку праці в регіоні, ознайомлені зі  своїми правами та обов’язками. Особливу увагу завідувач сектору профорієнтації звернула на електронні сервіси служби зайнятості, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам. Присутні розглянули   «Електронний кабінет шукача роботи»,  завдяки  якому прискорюється доступ клієнтів до послуг та надається можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі.  Відвідувачам заходу була презентована інтерактивна  карта вакансій з використанням «Google maps».
В рамках «Дня відкритих дверей  центру зайнятості»   пройшла презентація роботодавця за участю  представника Лиманського центру безпеки громадян Галини Пижової. Вона ознайомила присутніх з наявними вакансіями, вимогами до працівників, умовами праці, проінформувала про рівень заробітної плати
Учасники заходу отримали інформацію про діяльність «Консалтингового простору» , діючі грантові програм на створення, розвиток та підтримку існуючого бізнесу. Учасників було ознайомлено та запрошено прийняти участь у навчальній програмі з розвитку навичок підприємництва на сході України , які пройдуть в Лиманському центрі зайнятості  з 28 вересня-02 жовтня.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner