“Наше озеро не урна — ведіть себе культурно!”


22 серпня на березі озера “Ломоносівське” Молодіжна рада Лиманської ОТГ, за підтримки небайдужих волонтерів громади, провела екологічну акцію “ОзерФест”. Метою заходу та цих небайдужих молодих людей є акцентування уваги мешканців міста та гостей громади на чистоті як берегової зони відпочинку, так і самої перлини міста Лиман.
Освітньо-розважальний захід відбувся завдяки активній молоді громади, яка об’єднала свої сили у Громадську раду та взяла участь у конкурсі малих грантів від ЮНІСЕФ “Не полишаючи нікого осторонь”, присвяченому Дню Води. Ідея нашої молоді, яка виявилась переможницею у конкурсі, полягала у тому, аби провести серію екологічних акцій на озері “Ломоносівське”: подовжити відпочивальну берегову зону, очистити берег від очерету, завезти новий пісок та максимально привернути увагу мешканців громади до проблеми забруднення водних ресурсів.
Хоча оновлена зона відпочинку й не була повністю готова до відкриття, молодь Громадської ради не зупинилась та провела екологічний квест у минулий четвер: на присутніх чекали різноманітні спортивні змагання, гарна музика та купа гарного настрою!

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner