Минулого тижня слов’янські поліцейські виїжджали на допомогу громадянам більше тисячі разів

 

За сім днів до чергових частин Слов'янська та Лимана надійшло 1185 повідомлень, 42 - з них з ознаками кримінального правопорушення. На території обслуговування припинено понад 380 адміністративних порушень.

Кількість звернень до поліції зростає, але і зростає кількість хибних повідомлень, заяв, які не мають логічного сенсу чи не відносяться до компетенції поліції.

На території обслуговування сталося 42 пригоди з ознаками кримінального злочину: крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень, виявлено громадян, які зберігали наркотичні засоби, ліквідовано дві наркоплантації.

Так, 21-річний житель Слов'янська отримав проблеми із законом через "любов" до марихуани. При обшуку домоволодіння поліцейські виявили кущі конопель, її сушене листя, а також готову до вживання речовину.
А житель Лиману постане перед судом за вирощування і зберігання марихуани. Близько 5 кілограмів обробленого канабису 49–річний чоловік зберігав в господарській будівлі, а на прилеглій території вирощував понад 70 кущів конопель.

Найбільша кількість викликів надходила про сімейні скандали, сварки з сусідами чи малознайомими - 189, порушення тиші – 56. Зверталися громадяни в поліцію і з заявами про втрату документів (паспортів, дипломів та ін.)

Небайдужі громадяни повідомляли правоохоронцям про неналежне виховання дітей по сусідству, підозрілі автомобілі, розповідали про дії шахраїв.

Поліцейські перевірили неблагополучні сім'ї слов'янського району та виявили шість фактів невиконання батьківських обов'язків. Матері дітей притягувались до адміністративної відповідальності за антисанітарію у житлі та зловживання алкоголем.

На території обслуговування трапилося два ДТП з постраждалими.

В центрі Слов'янська водій автомобілю «Daewoo» виїхав на регульоване перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з авто «ВАЗ». Постраждав водій жигулі. А в Лиманському районі 17 – річна водійка скутеру не впоралася з керуванням та наїхала на пішохода. В наслідок аварії тілесні ушкодження отримали пішохід, водійка і пасажир скутеру.

Завдання, які стоять перед поліцейськими, залишаються незмінними, в першу чергу це забезпечення безпеки громадян та запобігання злочинів, а також надання допомоги всім, хто цього потребує.

 

Слов’янський відділ поліції

Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner