Одним з досить важливих питань у житті людини займає вибір ЇЇ майбутньої професії на все своє життя

 

Кожна дитина закінчуючи школу, яка переходить у доросле життя про це замислюється. В такий момент дуже важливо розібратись у собі, зважити все, прислухатись до поклику свого серця, згадати про свої таланти і здібності і обрати вірний варіант, аби в подальшому не пошкодувати. Саме цьому щороку фахівці Лиманського центру зайнятості, спільно з  управлінням освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради організовують Ярмарки професій.
22 березня 2018 року у приміщенні будинку культури ім..Горького відбувся Ярмарок професій та послуг служби зайнятості для учнів 9 -11 класів. Начальник відділу активної підтримки Анна Костенко ознайомила учнів з послугами служби зайнятості для молоді , надала інформацію про новітні технології  , які використовує в роботі служба зайнятості у тому числі про безкоштовний додаток  «Центр профорієнтації» на Google Play, який допомагає  учням спланувати свій професійних шлях. Понад 250 майбутніх випускників шкіл міста та району відвідали цьогорічний ярмарок професій. Для презентації своїх навчальних закладів на «Ярмарок професій» прибули представники: Лиманського професійно-технічного училища, Лиманського медичного коледжу ДНМУ, Краматорського машинобудівного коледжу Донбаської державної  машинобудівної академії, Слов’янського енергобудівного технікуму, Луганського національного аграрного університету, Слов’янського коледжу національного авіаційного університету, Краматорського інституту МАУП та представники Лиманського ВП Словянського ВП ГУНП Дон.обл. Представники навчальних закладів розповіли про правила прийому, перспективи подальшого працевлаштування , їх виступи  супроводжувались відео презентаціями, а також творчими та цікавими номерами. Під час проведення  заходу майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися із представниками навчальних закладів та студентами,   отримати  кваліфіковані відповіді на запитання.
Після закінчення заходу присутні поділились своїми враженнями та акцентували , що проведений захід допоміг їм краще зорієнтуватись у власному професійному виборі!

Директор                                                                                            Т.А.Єрьоменко

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner