“Як громада може забезпечити право жінки бути захищеною від насильства”

 

21 березня 2018р. Лиманський міський центр зайнятості прийняв участь  у зустрічі із громадським активом з питань протидії гендерно зумовленому та домашньому насильству та забезпечення безпеки жінок в громадах.
Метою заходу є об’єднання представників місцевих органів влади та поліції, надавачів психологічних та медичних послуг, а також членів жіночих об’єднань, для обговорення та спільного аналізу проблем гендерно зумовленого,  у тому числі домашнього насильства та безпеки жінок у громаді, їх ризиків, потреб у послугах, обговорення та узгодження можливої схеми пере- направлення, а також залучення усіх представників до формування гендерно-інклюзивних планів для покращення безпеки у громаді.
Представник ООН Жінки Єсипенко Олена детально розповіла щодо актуальності явища гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства у місті/громаді.
Головним питанням на порядку денному постало питання: “Як громада може забезпечити право жінки бути захищеною від насильства”. У загальному колі присутніх обговорювались потреби мешканців міста щодо ситуації із гендерно зумовленим, у тому числі домашнім насильством, безпекою жінок.
Підсумком проведеної зустрічі громадського активу є визначення пріоритетів щодо ключових проблемних питань стосовно гендерно зумовленого та домашнього насильства а також визначення шляхів налагодження ефективних механізмів співпраці влади та надавачів послуг для забезпечення безпеки жінок в громаді.

Директор                            Т.А.Єрьоменко

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner