Ми формуємо команду

 

08.08.2019  в   рамках роботи Центру розвитку підприємництва Лиманського міського центру зайнятості  у бізнес школі молодого підприємця «Next generation» пройшла чергова зустріч. Цього разу завдяки проведеному тренінгу «Ми формуємо команду»  підлітки ознайомлювались з важливістю командної роботи та  відпрацьовували уміння конструктивно спілкуватися для створення єдиної команди.
«Команда - група людей, яка працює разом для досягнення поставленої мети» зазначила завідувачка сектору профорієнтації Анна Костенко. Розділившись на дві команди діти  дізнавалися що перетворює групу людей на команду, на прикладі цікавих відеороликів розглядали ефективність та не ефективність командної роботи. За допомогою різноманітних цікавих вправ пробували свої сили в співпраці одне з одним.
Відвідувачі бізнес-школи мали змогу розкрити для себе суть понять «лідер» та «лідерство» та охарактеризувати індивідуальні особливості такої людини. За допомогою психогеометричного тесту кожен з гравців команд зміг отримати докладну характеристику своїх особистісних якостей і особ-ливостей поводження.
Наприкінці заходу для підтвердження свої навичок, кожна з команд повинна була побудувати максимально високу башту з паперу, не використовуючи будь-яких скріплюючих засобів.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner