За порушення — штраф!

 

Минулого тижня під головуванням керуючого справами виконкому міськради Романа Малого відбулось засідання адміністративної комісії виконавчого комітету Лиманської міської ради. 
Члени комісії — керівний склад та спеціалісти виконкому, разом із представником Лиманського відділення поліції Слов'янського ВП ГУНП Сергієм Покотилом розглянули 7 протоколів про адміністративні правопорушення та ухвалили рішення, виходячи з обставин кожної справи. 
Більшість розглянутих протоколів стосувались недотримання вимог продажу алкогольних та тютюнових виробів підприємцями громади. Голова комісії озвучив суми штрафів: від 1700 до 6800грн. Комісія запрошувала кожного з осіб, на яких був складено протокол, тож всі обставини подій було заслухано присутніми “з перших вуст”. Треба відзначити, що всі учасники цих прикрих подій відчувають та визнають свою провину, роблячи єдиний висновок: навіть якщо покупець має впевнений вигляд дорослої людини - вимагати пред'явити документи, що засвідчують особу, більше ніж необхідність! 
Особливо прикро членам комісії було виносити покарання відносно пенсіонерки 1956 р.н., яка своєчасно не уклала договір на вивезення твердих побутових відходів: тобто своїм ігноруванням та неуважним ставленням до правил благоустрою міста Лиман жіночка тепер змушена сплачувати мінімальний штраф у 340 грн.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner