Пенсійний фонд активно працює із мешканцями старостинських округів!

 

16 липня у Рідкодубівському старостинському округу запрацював Агентський пункт Пенсійного Фонду!
Спеціально для цієї події до Лиманської громади завітала начальник управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Наталія Рад аби на сласні очі побачити пункт роботи з громадянами округу та переконатися у зручності та доступності нововідкритого агентського пункту Пенсійного Фонду у селі Рідкодуб. Також у межах свого візиту пані Рад провела особистий прийом мешканців Рідкодубівсткого старостинського округу, надала їм консультації з питань, що цікавлять тощо. 
У склад Рідкодубівського старостинського округу входять села Рідкодуб, Карпівка, Новомихайлівка, Липове, Катеринівка та селище Нове. Мешканці залишились більш ніж задоволеними від впровадження такої послуги у їх старостинському окрузі: "Всі знають, як  дорого дістатися міста та проблемно отримати консультацію у місцевому відділенні Пенсійного Фонду. Через великі черги не завжди можеш й там отримати консультацію й ще інші свої справи доробити. Але усі ми люди, тож з увагою та співчуттям ставимось й до вимушених переселенців, так і до працівників Пенсійного Фонду Лиману. Окремо хочемо подякувати нашому старості Володимиру Герасименко - людині великої душі та реальних справ, який все робить, аби ми - мешканці які йому довірились, отримували всі послуги на високому рівні!"

Присутня на заході заступник міського голови Юлія Гамаюнова підкреслила важливість впровадження такого підходу обслуговування Пенсійним Фондом населення та запропонувала пані Рад й надалі працювати у вірному шляху відкритті Агентських пунктів у інших старостинських округах Лиманщини. 
Нагадаємо, це вже третій такий агентський пункт віддаленої роботи фахівців Пенсійного Фонду Лиманщини, який відкрито у нашій громаді. Аналогічні пункти успішно працюють у смт. Ярова та селі Рубці. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner