В рамках впровадження нових форм та методів роботи служби зайнятост

 

, протягом травня-червня  поточного року директор Лиманського міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко  з метою відпрацювання  функції  реєстратора особисто здійснювала прийом громадян. 

Вона інформувала шукачів роботи про послуги, які надаються  в центрі зайнятості, можливості і переваги он-лайн сервісів пошуку роботи, з’ясовувала мету та потреби клієнтів, знайомила з особливостями сучасного регіонального ринку праці, надавала послуги з первинного профілювання та інше.
“Головне в процесі співбесіди реєстратора з клієнтом - налагодження ефективної комунікації, чітке визначення мети звернення і роз’яснення алгоритму її досягнення, усвідомлення особистої відповідальності, розуміння прав та обов’язків, спрямування клієнта на активний пошук роботи та його впевненість в небайдужесті та компетентності фахівця центру зайнятості”, поділилась своїми враженнями Тетяна Єрьоменко.
Індивідуальний підхід к клієнту і якісна співбесіда реєстратора – це запорука для подальшої ефективної роботи кар’єрного радника.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner