Пам’ять про Героїв — нетлінна!

 

Жахливі події весни 2014 року назавжди залишаться у пам’яті лиманців: окупація, захоплення влади, повалення законності й порядку та повна відсутність майбутнього! Але знаходились люди, які не боялись сказати в обличчя ворогу - “Я не здамся без бою!”. Саме з таких мужніх лиманців був Валерій: проукраїнський активіст, звичайний лиманський чоловік, надавав волонтерську допомогу військовим під час АТО, за що й був безжально вбитий. 
Нема у Лиманській громаді людини, яка б не знала цю жахливу історію, не знала ім’я Валерія Сало — випускника Шандриголівської школи та тих добрих справ, які він робив від щирого серця для своїх земляків, для Захисників України! 
До комісії з питань інвентаризації об’єктів культурної спадщини Лиманської ОТГ надійшло клопотання від Громадської організації “Маю гідність” - вшанувати пам’ять закатованого, безжально вбитого під час окупації Лиманщини Валерія Володимировича Сала. 
Члени комісії, вивчивши надані документи, одноголосно вирішили підтримати клопотання ГО “Маю гідність” про встановлення меморіальної дошки Валерію Салу. Наступним кроком буде розгляд рішення про встановлення меморіальної дошки у приміщенні Шандриголівської ЗОШ на черговому засіданні виконавчого комітету Лиманської міської ради. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner