“Круглий стіл” з протидії насильству

 

05 липня у приміщенні міської ради у малому залі відбувся «круглий стіл» з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, протидії насильству та торгівлі людьми. Зустріч відбулась задля інформування громадськості щодо роботи спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб в регіоні та інформуванню про організацію роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі. 
Голова Координаційної ради Юлія Гамаюнова привітала присутніх та акцентувала увагу на співпраці між органами місцевого самоврядування та громадськістю з метою ефективного реагування на факти здійснення насильства в сім’ї. Учасники «круглого столу» розглянули основні терміни та повноваження суб’єктів, що здійснюють заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству. Була надана інформація про роботу спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб в регіоні. Кожен висловив своє бачення щодо запобігання насильства сім’ї. Наголошено на проведенні роботи щодо запобігання випадків домашнього насильства.
В проведенні «круглого столу» взяли участь члени Координаційної ради, представник Лиманського міського відділу Державної виконавчої служби, а також представники громадських організацій: ГО «Жінки», ГО «Лиманської міської ради ветеранів війни, праці, та збройних сил», ГО людей з інвалідністю «Подолання», ГО «Краснолиманської міської Української спілки ветеранів Афганістану(воїнів- інтернаціоналістів)».
Повідомляємо, що на офіційному WEB- сайті Лиманської міської ради створено рубрику «Протидія домашньому насильству» (http://krliman.gov.ua/uk/page/pravova-dopomoga).

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner