З початку купального сезону на водоймах Донеччини загинули 8 людей!

 

Для більшості громадян відпочинок на воді – це найкращий спосіб провести вільний час влітку! І дорослі, і діти залюбки вирушають плавати на узбережжя Азовського моря, місцеві водойми та ставки. На жаль, при цьому не всі дотримуються правил безпеки. Як результат, на водних об’єктах гинуть люди.
Лише з початку купального сезону, тобто з 01 червня, на водоймах області загинули 8 людей. Трагічні випадки сталися у  м. Слов’янськ, Краматорськ, Покровському.Лиманському та Бахмутському районах. Найчастіше гинуть люди на так званих диких пляжах. Слід зазначити, що на території області знаходиться  1467 водних об’єктів, з яких лише 205 – офіційно визначені місцевими органами влади як місця для відпочинку людей.
Всього з початку року на Донеччині у воді загинули 17 людей, у тому числі 2 дитини! За аналогічний період 2018 року загинуло 24 особи, у тому числі 2 дитини.
Для того, щоб не допустити травмування та загибелі людей під час відпочинку на воді, представники ДСНС регулярно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу. Рятувальники спілкуються з громадянами та розповсюджують листівки превентивного характеру!
Рятувальники Донеччини звертаються до громадян! Ваша безпека – це Ваша відповідальність. Запорука вдалого відпочинку – неухильне дотримання правил безпеки життєдіяльності.

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner