Майстер-клас від ФК Багіра

 

Одним із багато численних заходів які пройшли на території Лиманської ОТГ , присвячених Дню Молоді на спортивній базі ЗОШ № 3 м. Лиман відбулися змагання з футболу (міні-футболу) серед команд дівчат.
По закінченню урочистого відкриття змагань футболістки ФК Багіра м. Лиман провели майстер-клас для юних футболіст очок : техніку володіння м’ячем продемонстрували «пантерочки», а також розповіли про успіхи команди, поділилися досвідом з юними футболістками.
У ході турніру було проведено конкурси на кращого пенальті ста, воротаря та гравця по жонглюванню м’ячем. За їх підсумками переможцем серед воротарів стала Валерія Тюхтій, серед пенальтістів кращою виявилася Анастасія Хімінець та серед гравців на краще жонглювання визначилася Альбіна Юденко з результатом 210 дотиків! До речі її особистий рекорд складає 478 разів. Погодьтеся, не кожному хлопчику під силу подолати такий результат. Молодець!!!
Щодо безпосередньо самих змагань у командному заліку, які пройшли за коловою системою в одне коло місця призової трійки виглядає так: 1 місце виборола команда «Південь», 2 місце посіла команда «Північ», і 3 місце команда «Схід», всі вони з м. Лиман.
На урочистому закритті змагань нагороджено команди кубком, дипломами за відповідно зайняті місця, а гравці команд та кращі гравці у номінаціях удостоєні цінних подарунків від організаторів змагань – управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради.
На фото: учасники змагань присвячених Дню молоді з фут залу серед команд дівчат; майстер-клас демонструють спортсменки ФК Багіра м. Лиман; хід турніру.

Відкритий Кубок Лиманської ОТГ з пляжного волейболу
30.06.2019 року в с. Брусіно на базі відпочинку Дубок ГО «Лиманська МО ВФСТ «Колос» та  управлінням освіти, молоді та спорту було проведено відкритий Кубок Лиманської ОТГ з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок до Дня Молоді. 
Участь прийняло 6 чоловічих команд – Зарєчанє, Смайліки, Промітей, Животні, Дружба, Сім’я, та 4 жіночі команди – ЖеКА, ДВК, Лиманці, Спортвумен - спортсмени з смт. Зарічного, м. Лиману, смт. Ямпіль, м. Слов’янська, м. Бахмута. 
В змаганнях серед чоловіків місця розподілилися таким чином:
1 місце – Животні – м. Бахмут.
2 місце -  Сім’я - м. Лиман.
3 місце – Промітей – м. Лиман.
В змаганнях серед жінок місця розподілилися таким чином:
1 місце – ЖеКА – м. Лиман.
2 місце -  ДВК - м.Лиман.
3 місце – Лиманці – м. Лиман.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner