Чарівний концерт до Дня Конституції України!

 

27 червня у Центрі культури і дозвілля ім. Горького до Дня Конституції України відбувся святковий концерт Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України. 
Привітала гостей громади, а також місцевих жителів зі святом заступник міського голови Юлія Гамаюнова: “Створивши Конституцію, наші пращури заклали фундамент для розбудови демократичної, правової, незалежної Держави — де права та свободи кожного громадянина є найбільшою цінністю! Несучи ідеали рівності та справедливості, наша країна стала гарантом та опорою для кожного українця! Разом із тим, у кожного з нас повинно бути усвідомлення власної відповідальності перед країною, один перед одним, перед нашими дітьми — за розвиток та процвітання України, розбудову правової, успішної країни! Наш обов’язок — втілювати принципи демократії та справедливості, аби це стало нормою життя, щоб кожен житель Лиманської громади, кожен громадянин України, відчував надійний захист Закону, аби кожна сім’я була соціально захищеною. Зі святом усіх нас!” 
Гарна музика та чарівні голоси ансамблю просто зачарували лиманську публіку! Найбільше вразила палітра стилів і жанрів: військово-патріотичне і народне мистецтво, класика, естрада, джаз, рок-музика…. Слова пошани колективу ансамблю та щиру подяку від імені громади виказала Юлія Миколаївна: “Лиманська громада рада вітати кожного з наших гостей — талановитих артистів заслуженого академічного ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України! Дякуємо вам за прекрасний концерт, захоплюючи танці та мелодійні голоси! Гадаю, що кожен у цьому залі отримав позитивні емоції та особливий душевний настрій. Від імені Лиманської міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто бажаю вашому колективу нових творчих досягнень, перемог, блискучих виступів та успіху! І пам’ятайте: Лиманщина залюбки зустрінеться з вами ще раз, тож обов’язково приїжджайте ще!”. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner