Святкування Дня молоді

 

Щороку доброю традицією в Лиманській ОТГ є відзначення в останню неділю червня Дня Молоді. Цей день символізує запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху її становлення, як особистості. 
Так, 29 червня у громаді відбулись святкові заходи, присвячені молодому поколінню, де жителі та гості ОТГ мали змогу відпочити: послухати музику, взяти участь у розважальній програмі та конкурсі, “запалити” танок на дискотеці та просто добре провести час із друзями. 
Святковий день розпочався змаганнями з футболу серед дівчат на базі ЗОШ №3: на всіх учасників чекали подарунки та надзвичайне почуття спортивної боротьби.
Продовжили містяни святкувати о 17.00 на березі озера Ломоносове: веселі аніматори розважали малечу креативними конкурсами, спортивна програма з армреслінгу серед чоловіків та жінок зібрала багато учасників, а запекла боротьба чоловіків під час змагання з виштовхування колодою взагалі завоювала увагу кожного присутнього. Переможців відзначили чудовими призами. На завершення цього дня DJ Rush занурив усіх присутніх у світ надзвичайної молодіжної музики та драйву: святкова дискотека на березі озера стала яскравим завершенням насиченого дня, який  залишив після себе незабутні враження та яскраві спогади. Організаторами свята виступило управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради.
На базі МБК с. Зарічне також відбулась розважальна програма, святковий концерт з пам’ятними призами. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner