Вітання міського голови до 23-ї річниці Конституції України.

 

Шановні земляки!
Шановні жителі Лиманщини!
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас зі знаковою подією у житті нашої самостійної країни — з моменту прийняття Конституції незалежної української держави пройшло 23 роки!
Цим документом наші пращури заклали фундамент для розбудови демократичної, правової, незалежної Держави — де права та свободи кожного громадянина є найбільшою цінністю та захищені! Несучи ідеали рівності та справедливості, наша країна стала гарантом та опорою для кожного українця! 
Разом із тим, у кожного з нас повинно бути усвідомлення власної відповідальності перед країною, один перед одним, перед нашими дітьми — за розвиток та процвітання України, розбудову правової, успішної країни! Наш обов’язок — втілювати принципи демократії та справедливості, аби це стало нормою життя, щоб кожен житель Лиманської громади, кожен громадянин України, відчував надійний захист Закону, аби кожна сім’я була соціально захищеною. 
У цей урочистий день бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров'я та родинного тепла у ваші оселі! Зичу усім стабільності, добробуту та миру нашій державі!


Міський голова                        Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner