Як отримати дотацію?

 

Серед пріоритетів Уряду та Мінагрополітики є стимулювання фермерського руху та створення успішної моделі господарювання в Україні – формування ефективного та соціально відповідального власника на селі.
Для розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації на 2019 рік передбачається суттєва державна підтримка.
Не менш цікавими будуть ініціативи для великих виробників, яким потрібна допомога іншого порядку – а саме додаткові ресурси для модернізації та будівництва основних фондів.
Потужний агросектор – запорука власної продовольчої безпеки, утримання лідируючих позицій в світовій торгівлі, а головне – основа розвитку українського села, яке поступово відновлюється.
Доля агровиробництва в структурі ВВП України становить 12%. І цей показник постійно збільшується. Так само зростає показник валютної виручки, яку «заводять» в державу агропідприємства. Минулого року саме вони забезпечили 40% валютних надходжень. Без малого, кожен другий долар в Україні – це заробіток агросектору.
Гаряча лінія Мінагрополітики: 0 800 215 010
Подробиці на сайті за посиланням: https://dotacii2019.minagro.gov.ua/ua

Відділ агропромислового розвитку Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner