Працівники медичної сфери Лиманщини приймають привітання!

 

11 червня перші слова вдячності та щирі побажання на свою адресу приймали працівники станції швидкої допомоги міста - у закладі підстанції №3 Лиманського району станції швидкої допомоги м. Слов’янськ ВСП КЛПУ “ОЦЕМД та МК” відбулось урочисте привітання працівників закладу з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника. 
До вітань приєдналось й керівництво Лиманської ОТГ: на захід завітала заступник міського голови Юлія Гамаюнова. Подякувавши всім присутнім за їх поважний, важкий труд, щоденну тяжку та відповідальну роботу, Юлія Миколаївна від імені виконавчого комітету Лиманської міської ради нагородила Грамотою Сторчак Юлію Володимирівну – фельдшера медицини невідкладних станів виїзної бригади - підстанції №3 м. Лиман станції швидкої медичної допомоги м. Слов’янськ ВСП КЛПУ «ОЦЕМД та МК» - за багаторічну сумлінну працю в сфері охорони здоров’я Лиманської ОТГ, високий професійний рівень виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня медичного працівника.
Також на заході було присутнє керівництво з м. Слов’янськ: до слова були запрошені заступник головного лікаря з лікувальної справи Елеонора Стерлядкіна та головний лікар станції швидкої медичної допомоги м. Слов’янськ, відокремленого структурного підрозділу комунальної лікувально-профілактичної установи “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Валерій Зуйко. На адресу працівників найгуманнішої професії лунали зворушливі, щирі слова подяки. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner