Полуничний рай: громада відсвяткувала свято полуниці

 

Продовжується традиція Лиманського краю прославляти особливість своєї місцевості, а саме відзначати День полуниці: з ярмарком, конкурсами, виступами творчих колективів та різноманітною програмою для дітей. 
Так, 8 червня в смт. Ярова відбувся полуничний ярмарок: до села з’їхались гості зі всієї громади, аби позмагатися “хто виростив найбільшу полуницю”, “приготував найсмачніші літні ласощі” тощо.
Відкрили свято міський голова Петро Цимідан та староста Ярівського старостинського округу Олег Богуславський. Вони щиро привітали всіх, хто прийшов на свято та увійшли до членів журі конкурсів: “Диво ягода” - кращої та найбільшої полунички, яка виросла на грядці, конкурсу страв “Смачна країна” та фотоконкурсу “Подорож до полуничної країни”. Переможці конкурсів отримали подарунки від очільників громади та щирі привітання. 
Творчі колективи громади подарували присутнім чудову, яскраву розважальну програму: пісні, танці, лотерея та різноманітні розваги для дітлахів. Особливу увагу приділили останнім Центральна міська бібліотека та колектив ЦПР: діти малювали, змагалися у спритності та кмітливості, відвідували творчі майстер-класи та з користю й інтересом проводили день. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner