“Поліцейський офіцер громади” - незабаром й у Лимані!

 

Минулого тижня у Києві представили проект “Поліцейський офіцер громади”, який охопить понад 29 тисяч населених пунктів і вже до кінця 2020 року запрацює по всій території України.
Представили проект, який став наступним кроком у реформуванні Національної поліції, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та Голова Національної поліції Сергій Князєв. 
Разом із делегацією Донецької області, з новим кроком реформи ознайомився й представник Лиманської ОТГ — керуючий справами виконкому міськради Роман Малий. “Аби стати офіцером громади, треба пройти спеціальне навчання й отримати певні навички, як то у розслідуванні кримінальних проступків, вирішенні питань безпеки дорожнього руху, введенні превентивної роботи тощо”, - зазначив він.
Новий проект передбачає, що офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги. Громада візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи. 
Детальніше про програму можна дізнатися тут https://mvs.gov.ua/ua/news/21032_Proekt_MVS_Policeyskiy_oficer_gromadi_pershi_34_vipuskniki_zastupayut_na_sluzhbu_.htm?fbclid=IwAR14OgyWxrH0ubUFQJxJYiQ_ujXu7o9Q5xZ5xT1OKgls8DNwudU3K0s0HWk

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner