Одним із найважливіших пріоритетів діяльності служби зайнятості є побудова тісної взаємодії з роботодавцями

 

Саме роботодавець є основним партнером в реалізації державної політики зайнятості, співпраця з яким безпосередньо впливає на якість надання центром зайнятості соціальних послуг населенню.
Лиманський  міський центр зайнятості тісно співпрацює з роботодавцями всіх форм власності щодо вирішення питання задоволення кадрової потреби. Однім з дієвих засобів вирішення мобільного та якісного укомплектування наданих вакансій роботодавців є проведення «Дня відкритих дверей на підприємстві». Такий захід відбувся 14 березня 2018 року для повного товариства «Ваш ломбард», яке здійснює свою діяльність у сфері надання фінансових послуг.
У заході взяли участь безробітні особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та відповідають вимогам вакансії. Презентуючи діяльність підприємства, його представник, Тетяна Ганелі, ознайомила з особливостями обов’язків, які виконує касир-оцінювач в ломбарді - апробування дорогоцінних металів, кредитування населення під заставу виробів з дорогоцінних металів.
Шукачі роботи задавали питання про вимоги до працівників, режиму роботи, заробітну плату та отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. Безробітним запропонували пройти анкетування-опитування з метою визначення кращих претендентів на дану посаду.
Захід у роботодавця пройшов дуже цікаво та інформативно. Присутні подякували роботодавцю за проведену зустріч, одна безробітна зацікавилась вакансією і отримала запрошення на співбесіду.  

Директор                                                                             Т.А. Єрьоменко

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner