Спрощено порядок тимчасової зміни місця голосування!

 

Згідно ст. 7 Закону України “Про Державний реєстр виборців”, кожен виборець має право на тимчасову зміну місця голосування без зміни його виборчої адреси в тому числі  поза межами одномандатного виборчого округу, до якого такий виборець відноситься на підставі відомостей Реєстру про його виборчу адресу.
29 травня 2019 року Центральною виборчою комісією прийнято постанову № 910, якою внесено зміни до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси".
Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців за вказаним у цій заяві місцем перебування виборця в день виборів (повторного голосування), референдуму чи місцезнаходженням виборчої дільниці, дільниці для голосування, яку він просить визначити місцем його голосування або до за виборчою адресою заявника, яка визначається відповідно до статті 8 Закону України "Про Державний реєстр виборців".
Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.
Подати заяву щодо тимчасової зміни місця голосування до органу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Лиманської міської ради потрібно не пізніш як за п’ять днів до дня голосування (до 15 липня (включно) 2019 р.).
При зверненні в відділ ведення Державного реєстру виборців обов’язково мати паспорт громадянина України та його копію!
Відділ ведення Державного реєстру виборів виконавчого комітету Лиманської міської ради знаходиться за адресою: Донецька обл., м. Лиман, вул. Незалежності, 46, кабінет 201 (ІІ поверх).
Час прийому громадян: понеділок - п’ятниця з 8.30 до 12.00,  з 13.00 до 16.00.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner