Професіографічна екскурсія до Локомотивного ДЕПО

 

В рамках роботи згідно положень Меморандуму про співпрацю між ПАТ «Укрзалізниця» та Державна служба зайнятості Лиманський міський центр зайнятості разом з Регіональною філею Донецької залізниці 21 травня провели  професіографічну екскурсію до музею Локомотивного депо. Цього разу гостями музею стали учні 8 класів ЗОШ № 2 м. Лиман.
Відкриваючи захід, директор музею Володимир Коровченко розповів школярам про історію та діяльність підприємства, складні технологічні цикли роботи, за якими професіями можна працювати на підприємстві, ознайомив з експонатами музею. У дітей була можливість доторкнутись до кожного експонату, та, навіть, відчути себе в якості машиніста електровозу в імпровізованої кабінці машиніста. Впродовж екскурсії школярі також відвідали виробничі цехи де оглянули обладнання, поспілкувалися з досвідченими фахівцями, дізнались про умови праці, що крім професій слюсар з рухомого складу, електрогазозварник, машиніст тепловозу та електровозу, попит на підприємстві є і на професії психолога, бухгалтера, юриста та інші. 
Ця інформація зацікавила хлопців та дівчат, тому фахівець центру зайнятості розповіла, в яких учбових закладах можна отримати професії залізничного напрямку та запропонувала пройти тестування для визначення професійного напрямку.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner