Лиманщина святкує День Вишиванки!

 

16 травня українці у всьому світі відзначають барвисте українське свято - День вишиванки. З цієї нагоди у місті провели святковий флешмоб: молодь, вбрана у вишивану сорочку, підготувала для жителів міста запальний танок. 
Секретар міської ради Тетяна Каракуц разом із депутатом міськради Сергієм Шиловим поклали квіти до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям. Також, у межах заходів до Дня вишиванки, керівництво міста провели патріотичну акцію до всіх меморіальних дощок, пам’ятних знаків та пам’ятників загиблих під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям. 
Зразковий танцювальний колектив “Капріз” підготував народний танок, а діти місцевих навчальних закладів об’єднали сили та підготували один великий виступ. До речі, хлопці та дівчата готувалися до цього весь останній тиждень: маючи репетиції після занять, школярі відточили танок досконало та подарували присутнім на заході неймовірні, шалені емоції. 
Подивитися відео заходу можна на офіційній сторінці Лиманської міської ради у facebook: https://www.facebook.com/radaliman/posts/825424367856465  

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner