“Джура — 2019”: обласний етап.

 

Сьогодні, 15 травня, на Лиманщині розпочалось таборування роїв зі всієї Донеччини: для села Торське це стає вже доброю традицією! Тижнева, виснажлива та вишкільна частина обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) перевірить молодь області на міць, хоробрість та справність українського духу! 
Право підняти прапори України, Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) та Донецької області надали переможцям обласного етапу гри 2018 року — рою “Торські козаки”. 
Лиманщину на обласних змаганнях 2019 року представляє два рої: «Крилаті Леви» з НВК Гімназія та «Лиманські Яструби» з ЗОШ № 4. 
Цьогоріч організатори вирішили збільшити кількість учасників обласного етапу змагань: так, якщо у минулому році до своєрідного “полуфіналу” гри потрапляли лише команди, які перемогли у міському етапі, то сьогодні шанс посперечатися за звання найкращих джур Донеччини отримали й ті команди, які зайняли друге місце. 
Привітали учасників військово-патріотичної в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева та заступник міського голови Юлія Гамаюнова. Вони побажали учасникам вдалих виступів, аби гра принесла лише задоволення та з гідністю винести всі випробування! На успішні виступи під час гри та добрі справи хлопців та дівчат джур благословив капелан отець Віктор Коханський. 
Для молодих джур Донеччини влаштували цікаві показові виступи. Так, Кінологічна служба Національної поліції України за допомогою службової собаки знайшли заховану кладку з вибуховими речовинами, а Прикордонний загін продемонстрували модель затримки порушників кордону. Також були й творчі привітання від художніх колективів з міста Краматорськ. 
Більше яскравих фото та відео на офіційній сторінці Лиманської міської ради у facebook:  https://www.facebook.com/radaliman/posts/824717161260519

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner