Рятувальники вилучили та знешкодили авіаційну бомбу

 

Сімнадцятого листопада о 16 год. 00 хв. до диспетчера 21 державного пожежно-рятувального загону Головного управління  ДСНС України у Донецькій області надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який на околиці міста Лиман на пустирі виявив вибухонебезпечний предмет. До місця знахідки негайно виїхали фахівці Служби порятунку та Лиманського відділення Національної поліції. Співробітники ДПРЗ-21 ГУ ідентифікували вибухонебезпечну знахідку як авіаційну бомбу вагою 100 кілограм. Силами співробітників Національної поліції було організовано охорону місця небезпечної знахідки до прибуття піротехнічного підрозділу ДСНС. По прибуттю на місце події піротехніки ДСНС вилучили  та вивезли у спецавтомобілі в безпечне місце та знищили у встановленому порядку. 
Шановні громадяни! Нагадуємо про важливість дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів!
У разі виявлення підозрілої знахідки необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102».
Категорично забороняється:
- торкатися підозрілого предмету або пересувати його;
- заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати;
- намагатися розібрати вибухонебезпечний предмет. 
За можливості, необхідно встановити навколо знайденого предмету огорожу або попереджувальний знак та чекати на прибуття фахівців.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner