Конкурс «Обери обличчя поліції Лиманщини»


Полиция Лиману оголошує фотоконкурс «Обери обличчя поліції Лиманщини».

Мета – популяризація професії правоохоронця, підвищення рівня довіри населення до поліції.

Умови проведення – конкурс проводиться з 02.05.2019  до 31.05.2019 року

Переможцем конкурсу виявиться той, хто набере більшу кількість голосів громадян. Найбільш рейтингове обличчя буде задіяне до профорієнтаційної роботи та виготовлення іміджевої продукції для населення.

Проголосувати можливо лише за одного з кандидатів.

Щоб прийняти участь у голосуванні натисніть на кнопку "ГОЛОСУВАТИ" та обери одного з кандидатів.

Учасники конкурсу:


 

 

 

 

майор поліції Ващелін Євген Миколайович, очолює Лиманське відділення поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.
Добропорядний сім’янин, зразковий батько, загальний стаж служби в правоохоронних органах складає 20 років, пройшов шлях від помічника чергового до очільника відділення поліції, стаж служби на керівних посадах складає 9 років, постійно підтримує свій фізичний рівень, захоплюється футболом.
До основних функціональних обов’язків входить: організація роботи Лиманського відділення поліції та особиста відповідальність за очолюваний підрозділ поліції, а також організація професійного навчання поліцейських, інформування громадськості Лиманщини про стан правопорядку, заходи, які вживаються щодо попередження кримінальних та адміністративних правопорушень.

ГОЛОСУВАТИ

 

капітан поліції Кесслер Дмитро Сергійович, начальник сектору кримінальної поліції Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.
Загальний стаж служби в правоохоронних органах складає 10 років, на керівній посаді перебуває понад 2 роки, постійно підтримує свій фізичний рівень, захоплюється футболом, організовує та приймає участь у змаганнях з учнями навчальних закладів міста Лимана. Вимогливий до себе та своїх підлеглих.   
До основних функціональних обов’язків входить: розкриття та профілактика кримінальних правопорушень.

ГОЛОСУВАТИ

капітан поліції Полянська Яна Олександрівна, заступник начальника відділення поліції – начальник слідчого відділення Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області
Загальний стаж служби в правоохоронних органах понад 13 років, свою службу розпочала з посади слідчого, на керівній посаді перебуває понад 2 роки, постійно підтримує свій фізичний рівень, захоплюється дзюдо та самбо, має заслужене звання майстер спорту України.
До основних функціональних обов’язків входить: розслідування кримінальних правопорушень та направлення матеріалів кримінальних справ до суду для прийняття рішень до злочинців.

ГОЛОСУВАТИ

майор поліції Роменський Микола Миколайович, заступник начальника сектору превенції Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області
Свою службу розпочав з посади дільничного офіцера, загальний стаж служби в правоохоронних органах складає 14 років, на керівній посаді перебуває понад 2 роки, багато часу присвячує фізичній культурі, захоплюється футболом та волейболом.
До основних функціональних обов’язків входить: виявлення та припинення адміністративних правопорушень, профілактика злочинності серед  неповнолітніх.

ГОЛОСУВАТИ

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner