Семінар-нараду з інженерами з охорони праці, бухгалтерами та головами комісій з соціального страхування

24 квітня 2019 року у приміщенні  Регіональної  філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця»  спеціалістами управління виконавчої дирекції Фонду та спеціалістами Лиманського міського відділення управління виконавчої дирекції  Фонду було проведено семінар-нараду з  інженерами з охорони праці, бухгалтерами та головами комісій з соціального страхування служб та структурних підрозділів регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця».
Відкрив семінар - нараду  начальник Лиманського міського відділення Є. Ганул   присвячену Всесвітньому дню охорони праці.
Завідувач сектору організації профілактичних заходів та методичного забезпечення – страховий експерт з охорони праці відділу з профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області  Аннекова І.В. розповіла про проведення Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці у 2019 році та аналіз стану травматизму на підприємстві та взаємодія в питаннях профілактики.
Завідувач сектору перевірок статутних напрямів діяльності відділень  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області  Марченко І.С. надав інформацію щодо порівняльного аналізу листків непрацездатності  та витрат на матеріальне забезпечення Фонду в розрізі  1 кварталу 2018 року відносно 1 кварталу 2019 року, та провів роз’яснювальну роботу щодо  прав та обов’язків комісій із соціального страхування підприємства, яка в своїй діяльності повинна керуватися постановою правління Фонду соціального страхування України №13 від 19.07.2018.
Є. Ганул інформував що з 01.04.2019 в управлінні виконавчої дирекції Фодну соціального страхування України в Донецькій області створено відділ перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності, у відділеннях управління створені відділи, сектори та окремі посади головних спеціалістів та нагадав що пунктом 6 частиною 1 Статті 9 Закону України №1105 визначено, що одним із основних завдань Фонду та його робочих органів є здійснення перевірок обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності застрахованим особам.
По завершенні наради  учасники отримали відповіді та роз`яснення на питання, що виникли в ході зустрічі.

Лиманське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner