Аматорська ліга волейбольного клубу ВК «Бахмут»

На протязі чотирьох місяців сезону 2017 – 2018 проводилась Аматорська Ліга ВК «Бахмут» в місті Бахмуті. Участь прийняло 8 команд це: Лиман «Колос-Локомотив», Лісічанськ «Фаворит», Соледар «Артемсіль», Часів Яр, Бахмут «УОР», Бахмут «Аматори», Бахмут «Завод цвітних металів», Бахмут «КДЮСШ».
10-11.03.2018 року в місті Бахмут відбувся півфінал та фінал Аматорської Ліги з волейболу серед чоловічих команд колективів фізичної культури. В півфіналі зустрілися Лиман «Колос-Локомотив» та Часів Яр перемогу отримали з рахунком 3:1 лиманські волейболісти, в другому півфіналі зустрілися команди Бахмут «Завод цвітних металів» та Соледар «Артемсіль» перемогу отримали з рахунком 3:2 команда Соледар «Артемсіль». В фіналі за 3-4 місце зустрілися Бахмут «Завод цвітних металів» та Часів Яр перемогу отримали з рахунком 3:1 волейболісти міста Бахмут «Завод цвітних металів» та посіли 3 місце. В фіналі за 1-2 місце зустрілися команди: Соледар «Артемсіль» та Лиман «Колос-Локомотив», з рахунком 3:1 лиманські спортсмени поступились місту Соледар та посіли 2 місце, а волейболісти міста Соледар зайняли 1 місце.
Лиман представляли: Резніков Олександр, Резніков Руслан, Жаріков Володимир, Пузик Дмитро, Роменський Сергій, Хандій Сергій, Охрименко Роман, Доценко Сергій, Гадючка Олександр.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner