Новини спорту

 

18 - 21.04.2019 в м. Суми відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування (бігом). Спортсмени клуба "RO team Fox" (Донецька обл.), показали такі  результати: на дистанції "Спринт" Сорока Анастасія (Ж12) та Дворніков Данило (М16) були шостими. На "довгій" дистанції Дворніков Данило став чемпіоном України в групі (М16), в групі М21(еліта)  Іванько Олексій зайняв 4 місце.
В третій день змагань (коротка дистанція) Дворніков Данило був другим, а Іванько Олексій став призером чемпіонату України в групі М21Е (еліта). В останній день спортсмени змагались на "естафетних" дистанціях. Наші юні спортсмени Іванько Аріна та Сас Марія ( 8 років) після другого етапу (в групі Ж12) йшли на першому місці з 6 команд, з запасом від другого місця 6 хвилин, але в їх команді не вистачило третього спортсмена для закінчення естафети. В групі М12  Тарасова Поліна, Кудрик Михайло, Сорока Анастасія зайняли 5 місце з 17 команд. В групі чоловічої еліти Штанько Сергій, Дворніков Данило та Іванько Олексій зайняли 4 місце.
Наша досвідчена спортсменка Лавриненко Наталія на цих змаганнях в трьох забігах виборола 3 срібні нагороди.
Вітаємо спортсменів!  
 

 

20 квітня 2019 року на спортивних базах Лиманської ЗОШ № 2 та Лиманського НВК Гімназія відбулися змагання з міні-футболу серед  дівчат в рамках Спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради у 2018-2019 навчальному році. В змаганнях взяли участь команди 10 навчальних закладів: НВК № 1 (с. Ставки), Лиманської ЗОШ № 2, Лиманської ЗОШ № 3, Лиманської ЗОШ № 4, Зарічненської ЗОШ, Ямпільського НВК, Тернівського НВК, Рідкодубівського НВК, Лиманської ЗОШ №5, НВК Гімназії.
Команди змагалися в двох групах за коловою системою. Лідерами в групі «А» стали Лиманська ЗОШ № 5 та Лиманська ЗОШ № 4, в групі «Б»  - Лиманська ЗОШ № 2 та Тернівський НВК.
Фінальні матчі за призові місця відбулися на спортивній базі НВК Гімназії, де в напруженій боротьбі кращими стали дівчата з Тернівського НВК, на другому місці – Лиманська ЗОШ № 4, на третьому місці – Лиманська ЗОШ № 5. Команда-переможець була нагороджена кубком, дипломом, медалями та м’ячем, команди-призери змагань нагороджені медалями, дипломами та м’ячами.
Вже незабаром , на початку травня, відбудеться завершальний етап Спартакіади – легкоатлетична естафета серед юнаків та дівчат.
 

 

20-21 квітня 2019 року в м. Добропілля пройшли фінальні змагання чемпіонату Донецької області з футзалу  серед  команд чоловіків сільських районів, в програмі «Обласних сільських спортивних ігор-2019». В них взяли участь 6 команд місцевих та районних організацій ВФСТ «Колос» .  Наша  команда чоловіків  посіла 5 місце.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner