«Тиждень профорієнтації в ОТГ»

 

Навчаючись у випускних класах кожен підліток стикається з проблемою вибору професії. Вибір майбутньої професії - це дуже важливий крок, адже обравши своє ремесло, людина зазвичай присвячує йому своє життя.
Саме тому, щоб сприяти професійному самовизначенню учнів 8-11 класів протягом тижня фахівці Лиманського міського центру зайнятості провели профорієнтаційні уроки у Шандриголівській ЗОШ та Ямпільському НВК, ознайомили школярів з інформацією про ринок праці та варіанти розвитку кар’єри у різних галузях,також розповіла про безкоштовний додаток   на системі Android програму «Центр профорієнтації» (Google Play за посиланням: https://bit.ly/2ExMKOz), завдяки якому учні можуть поринути у світ професій , пройти он-лайн тестування та  скористатися інформацією про навчальні заклади та онлайн-освіту. В Ярівській ЗОШ для учнів випускних класів разом з представниками навчальних закладів м. Лиман та м. Краматорськ провели міні-ярмарок професій, ознайомивши школярів з  інформацією про умови вступу, переліком спеціальностей, організацією навчання, майбутнім працевлаштуванням після закінчення навчальних закладів. Для отримання додаткової інформації всім учням запропонували буклети та брошури навчальних закладів.
Випускники були задоволені такою зустріччю, адже проведений захід допоміг їм розкрити увесь прихований потенціал та переконатися, що зробивши правильний вибір вони матимуть можливість самореалізуватися та отримувати задоволення від своєї праці.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner