В рамках локаційного майданчику “Сектор підприємництва”, який організований 17 квітня фахівцями Лиманського міського центру зайнятості на загальнообласному Ярмарку вакансій

 

успішні підприємці міста презентували свою продукцію та послуги. Так, переможець обласного проекту підтримки малого та середнього бізнесу Дмитро Іванов демонстрував зразки предметів з металу та бронзи, а більш детальні його творчі здібності та різноманітний асортимент виробів було представлено в яскравому відеосюжеті. “Я вдячний Центру зайнятості за співпрацю, завдяки якій оперативно було підібрано шість робітників та виплачена фінансова підтримка за трьох працевлаштованих переселенців”, зазначив Дмитро.
Учасників Ярмарку вакансій зацікавила історія створення власної справи, яку розповіла керівник “АРТ-студії психології” Ніна Малина. Душевна щирість, доброзичливість, гумор та позитивний настрій підприємця яскраво продемонстрував, як хобі перетворюється в улюблену роботу.
Олена Чоста справу свою розпочала в цьому році. Тема її бізнес-проекту, завдяки якому вона отримала допомогу по безробіттю одноразово – “Виготовлення кондитерських виробів з індивідуальним замовленням”.
Фахівці центру зайнятості придбали у молодого підприємця солодку продукцію, яка була представлена на ярмарку, та презентували її своїм улюбленцям – учням Лиманського ПТУ.
Бажаємо всім учасникам заходу натхнення та оптимізму.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner