В результаті пожежі загинула людина

 

З початку 2019 року в Лиманському районі зареєстрована 41 пожежа, збиток від яких склав більше 2 млн. 604 тис. грн. На пожежах загинула 1 особа.
10.04.2019 о 03 год. 41 хв. надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою с. Торське, вул. Центральна. Пожежа була ліквідована о 04 год. 59 хв. особовим складом ДПРЧ-69 та МПК с. Зарічне. В результаті пожежі загинув гр. В., 1958 року народження. Пожежею частково знищено та пошкоджено покрівлю, перекриття та стіни будинку. Причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
10.04.2019 о 10 год. 01 хв. надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді приватного домоволодіння за адресою с. Коровій Яр, вул. Краматорська. Пожежа була ліквідована о 10 год. 55 хв. особовим складом ДПРЧ-69, МПК с. Рубці та місцевим населенням. В результаті пожежі господарчу споруду знищено, але не допущено перекидання вогню на житловий будинок та інші споруди домоволодіння. Причиною виникнення пожежі стало порушення правил монтажу електромереж.
10.04.2019 о 12 год. 52 хв. надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку приватного домоволодіння за адресою с. Коровій Яр, вул. Новоселів. Пожежа була ліквідована о 14 год. 09 хв. особовим складом ДПРЧ-69 та МПК с. Рубці. Пожежею пошкоджено покрівлю та перекриття житлового будинку, вигоріло приміщення кухні. Орієнтовною причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів.
12.04.2019 о 15 год. 54 хв. надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по  вул. К. Гасієва в м. Лиман. Пожежа була ліквідована о 16 год. 15 хв. особовим складом МПРК м. Лиман. Пожежею пошкоджено електромережу в районі електрощита. Причиною виникнення пожежі стало перевантаження електромережі в результаті розряду блискавки.
15.04.2019 о 13 год. 39 хв. надійшло повідомлення про пожежу в покинутому житловому будинку за адресою м. Лиман, вул. Полтавська. Пожежа була ліквідована о 14 год. 04 хв. особовим складом ДПРЧ-69. Пожежею закопчено стіни та перекриття в одній з кімнат будинку, де горіло сміття. Причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем.
Разом з цим, на Донеччині відчутно збільшилась кількість пожеж на відкритих територіях. Рятувальники закликають громадян дотримуватися вимог пожежної безпеки у побуті та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах під час відпочинку.

Інформація про вибухонебезпечні знахідки.
11.04.2019 місцевим мешканцем на смітнику в м. Лиман було знайдено 6 артилерійських снарядів та 1 мінометну міну часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні знахідки чоловік приніс до Лиманського відділення Національної поліції. Боєприпаси були вилучені та знищені фахівцями групи піротехнічних робіт ДСНС.
Рятувальники Донеччини звертаються до громадян! При виявленні підозрілих предметів відійдіть на безпечну відстань та викликайте Службу порятунку «101»!

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner