Про участь в програмі «Активні громадяни»

 

Британська Рада оголошує відкритий конкурс партнерів програми на 2019-2020 роки та запрошує громадські організації, молодіжні центри та заклади вищої освіти до участі.
Проект передбачає проведення у 2019-2020 роках тренінгів із програми «Активні Громадяни» у громадах, семінарів для фасилітаторів (представники партнерських організацій, які проводять тренування активних громадян) партнерських організацій, участь найкращих фасилітаторів у міжнародних семінарах з підвищення кваліфікації, здійснення національних та міжнародних навчальних візитів активних громадян до інших країн-учасниць проекту.
Стати партнером можна, заповнивши анкету за посиланням: https://www.surveymonkey.co.uk/r/AC_opencall2019.
Потенційні партнери проекту мають надати для роботи в проекті принаймні двох фасилітаторів, для яких Британська Рада проведе 
03 - 07 червня 2019 року у м. Київ національний семінар для фасилітаторів проекту «Активні громадяни». У подальшому партнер повинен надавати підтримку фасилітаторам у проведенні локальних тренінгів за програмою «Активні Громадяни». Інформація про наступні сесії семінару буде надана відібраним партнерам. 
Результатом тренінгів в локальних громадах повинні бути проекти соціальної дії направленні на покращення життя громади. Ці проекти повинні координуватися та підтримуватися партнером.
Британська Рада здійснюватиме часткове фінансування обраних проектів. Їхнім пріоритетним напрямком є сприяння міжкультурному діалогу в межах країни, побудова відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, розвиток громад та соціальну активність.
Для участі у конкурсі потенційних партнерів проекту «Активні Громадяни» в 2018-2019 рр. організації повинні відповідати наступним критеріям:
-    бути зареєстрованим відповідно до українського законодавства та здійснювати свою діяльність в Україні; заявки від фізичних осіб не прийматимуться.
-    відсутність конфлікту інтересів у випадку участі в проекті в якості одержувача гранту;
-    бути в стані гарантувати участь координатора проекту та двох фасилітаторів;
-    бути в стані виділяти зі свого боку робочий час власних співробітників, надавати приміщення, тощо для забезпечення ефективної реалізації проекту, а також проводити моніторинг, оцінку та звітування в рамках проекту;
-    прийняття вимог щодо прав інтелектуальної власності та інших політик Британської Ради викладених в угоді про партнерство, що знаходиться нижче.
Зразок партнерської угоди можна завантажити на сторінці http://www.britishcouncil.org.ua/ac-open-call-2019
Дізнайтеся більше про програму «Активні Громадяни» можна 
за посиланням: http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens.
Останній термін прийому заявок – 30 квітня 2019 р, 23:59. 
Результати відбору партнерів будуть оприлюднені протягом двох тижнів після дедлайну.
У разі виникнення запитань, просимо звертатися за електронною адресою: activecitizens@britishcouncil.org.ua 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner