Працевлаштування сьогодні – впевнене майбутнє завтра

 

05 квітня в приміщенні Лиманського міського  центру зайнятості з метою оперативного задоволення кадрових потреб роботодавців відбувся міні-ярмарок вакансій за участю Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укразалізниця», Територіального центру соціального обслуговування та безробітних громадян.
Представники роботодавців   – Олена Кириленко та Надія Войтова    привітали учасників та надали інформацію про діяльність підприємств, ознайомили з умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати та вимогами до претендентів на заявлену вакансію «водій автотранспортних засобів». 
Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Богдан презентувала  присутнім інтерактивну карту вакансій, за допомогою якої можна дистанційно отримати інформацію щодо актуальних вакансій у містах та районах області.
Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцями, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. Тих шукачів роботи, які зацікавились запропонованими вакансіями, запросили на індивідуальну співбесіду безпосередньо на підприємства.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner