Слов’янська поліція завершила операцію «Розшук»

 

До проведення оперативних заходів були залучені всі підрозділи поліції. Спільними рейдами та відпрацюваннями проведено повний комплекс оперативно-розшукових заходів. Протягом місяця були затримані 13 осіб, що знаходились у розшуку, а також знайдено 2 безвісти зниклих громадяна.
Проводячи спецзаходи, співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження та затримали злочинців, які скоїли крадіжки, грабежі та розбої, угони та шахрайства, зберігання та збут наркотиків, розшукувались за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та участь у незаконних збройних формуваннях.
Двох правопорушників вдалось виявити протягом одного дня. 23-річний чоловік та 39-річна жінка були затримані у Миколаївці та Лимані. 
Але розшукуваних знаходили не тільки на території обслуговування, а по всій території області, а іноді - в інших регіонах країни. 
Ще одним пріоритетним напрямком роботи поліцейських є пошук зниклих людей. Іноді цю роботу доведеться проводити по тимчасово окупованій території - звичайно ж, без прямого доступу до неї.
Так, слов'янські правоохоронці встановили місцезнаходження 32-річної жительки Горлівки, про зникнення якої заявили її рідні. При перевірці інформації з прикордонної служби було встановлено, що жінка виїхала з непідконтрольної території та через пропускний пункт "Гоптівка" (Харківська область) направилась до РФ. Згодом "мандрівницю", яка перебувала у чужій країні без документів та засобів для існування, було повернуто додому.
Усього з початку року співробітниками Слов'янського ВП затримано 31 розшукуваного правопорушника та знайдено 6 безвісті зниклих громадян.
 
Слов’янський відділ поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner